menu_carta

Carta 2011

Táboas

Mixta (Xamón, queixo, chourizo e salchichón)

Xamón

Xamón e queixo

Queixo

 

Cousas da terra

Orella picante

Croquetas caseiras

Paupetas (barriñas de polo con salsas)

Ancas de rá

Chistorra

Xocas (tortiñas recheas de polo, bacon, champiñóns e queixo)

Ñoñas (champiñóns recheos de queixo rebozado)

 

Tapas quentes

Zorza

Chourizo ó viño

Chourizo ó inferno

Champiñóns ó alliño

Champiñóns á crema

Cogumelos ó alliño

Pementos de Padrón (tempada)

 

Cousas dos Ovos (Tortillas)

Española

De chourizo

De cocido (con grelos, xamón e chourizo)

De queixo

Champiñóns e queixo

Gambas e xamón

De pementos do piquillo e atún

Da Fraga (tortilla española con zorza e queixo)

 

 

Carta de Viños

Novos Pratos

Boliches (Croquetas de patacas con salsa brava e yogurt)

Quesada (Queixo feito a grela con tostas para untar)

Nofis (Boliños recheos de bechamel, ovo duro e bacon)

Tequeños (Cana de masa frita rechea de queixo)

Almorzo da Matanza (filetiños de solomillo con alliño e perexil á grella)

Torque (tortilla de ovo e queixo sen pataca)

Canetas (Paquetiños recheos de espinacas e catro queixos)

 

Cousas do mar

Polbo á feira

Calamares á romana

Chipiróns á grella

Chocos á grella

Gambas ó alliño

 

Revoltos

Cambas e cogumelos

Vexetal (Champiñóns, espárragos, pementiños e cogumelos)

Da Fraga (Queixo, gambas, xamón e champiñóns)

De grelos con xamón

De grelos e queixo

De ortigas e Xamón

De cogumelos e algas

De pemento de piquillo e gambas

 

Da Horta

Ensalada da horta ( Leituga, cebola e tomate)

Ensalada campesina ( Leituga, polo, queixo, piña e salsa de yogurt)

Ensalada feudal (Pasta, atun, ovo duro, queixo e pauciños de cangrexo)

Ensalada Fraga (Horta + esparragos, atun, queixo, ovo duro e pauciños de cangrexo)

Ensalada terra e mar (Leituga, pementos do piquillo, queixo e gambas)

Aliño para as ensaladas : Salsa yogurt

 

 
 
 
a nosa historia especialidades Donde estamos Facebook Carta de Viños